جراحی بینی استخوانی در کرمان

جراحی بینی استخوانی یکی از پرتقاضاترین جراحی های زیبایی صورت در دنیاست. این عمل زیبایی در سراسر دنیا به خصوص در ایران متقاضیان زیادی دارد ولی دقت داشته باشید که راز زیبایی بینی به نوع و شکل بینی بستگی دارد. در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا درباره جراحی بینی استخوانی بیشتر گفتگو کنیم.

جراحی بینی استخوانی در کرمان

جراحی بینی استخوانی چیست؟

بینی استخوانی همانطور که از نامش پیداست از مقدار زیادی استخوان زیر پوست تشکیل شده که بیشترین تغییر در نیم رخ این مدل بینی ها پس از جراحی بینی ایجاد می شود. یکی از مزیت های بینی های استخوانی نسبت به بینی های گوشتی پوست نازکتر آن ها است که این موضوع باعث سهولت در عمل جراحی بینی استخوانی می شود و در نهایت هرچه عمل جراحی آسان تری داشته باشیم نتیجه نهایی بهتری خواهیم داشت.

خیلی از خانم ها و آقایان هستند که می خواهند برجستگیروی استخوان بنی خود را بردارند تا زاویه بین بینی و دهان را تغییر دهند، همچنین از این طریق می توان صدمات صحیح، نقایص مادرزادی یا سایر مشکلات موثر بر تنفس مثل انحراف تیغه بینی یا وضعیت سینوس را نیز درمان کرد.

توجه داشته باشید که یکی از عمل های محبوب و تقریبا فراگیر در سراسر جهان به خصوص در کشور عزیز ما انجام رینوپلاستی یا همان جراحی زیبایی بینی است که در هر نوع بینی به صورت جداگانه و مختص با تکنیک های مربوط به آن انجام می شود.

هدف از جراحی عمل بینی استخوانی چیست؟

از مهم ترین اهداف مهم انجام این عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

✳️ افزایش اعتماد به نفس

✳️ کوچک شدن و ایجاد تقارن در سوراخ های بینی

✳️ ترمیم آسیب های پیشین که به بینی وارد شده

✳️ از بین بردن و صاف کردن قوز بینی

✳️ صاف شدن بینی در صورتی که کج باشد.

چه سنی برای جراحی بینی استخوانی مناسب است؟

به گفته دکتر محمود اصحاب یمین بهترین جراح بینی در کرمان، لازم است تا بینی در ابتدا رشد کامل خود را کرده باشد تا فرد پس از عمل دچار مشکلی نشود و بینی مجدد به حالت اولیه برنگردد. محدوده سنی ایده آل برای جراحی بینی بیماران 20 تا 40 ساله هستند، در این مدت پوست صورت شما هنوز بیشتر الاستیک است و می تواند روش های جراحی را بدون عارضه در خود جای دهد.

برای بهبود ظاهر بینی و گرفتگی بینی در عمل جراحی استخوان برداشته می شود به طوری که همزمان، عرض و طول بینی و سایر مشکلات بینی حل می شود. همانطور که در ابتدا اشاره کردیم مدت زمان انجام جراحی بینی استخوانی کوتاه است. پس از جراحی بینی استخوانی، تغییرات زیادی در فرد ایجاد می شود. پس انتخاب یک جراح خوب برای این عمل می تواند خلاقیت را به نمایش بگذارد زیرا پوست بینی استخوانی به اندازه کافی ضخیم نیست.

جراحی بینی استخوانی به چند روش انجام می گیرد؟

بینی استخوانی خود به دو روش متفاوت امکان جراحی دارد. بسته به نوع بینی روش جراحی متفاوت می باشد.

✳️ روش باز: همانطور که از نام این روش پیداست تیغه های بینی به طور کامل باز شده و پزشک کاملا بر روی بینی و غضروف تسلط دارد و راحت تر می تواند به بینی فرم و شکل دهد. از این روش برای ایجاد تغییرات اساسی در بینی و ظاهر آن استفاده می شود. چون دست جراح دی این روش بیشتر باز است، اکثر پزشکان برای انجام جراحی های پیچیده بینی استخوانی از این روش استفاده می کنند.

✳️ روش بسته: در روش جراحی بینی استخوانی بسته، تیغه ها باز نشده و تمامی تغییرات و اقدامات لازم در داخل بینی رخ می دهد. به دلیل باز نشدن تیغه بینی مدت زمان عمل جراحی کوتاه تر بوده و فرد با سرعت بیشتری بهبود پیدا خواهد کرد. فراموش نکنید که هر یک از این روش ها با تشخیص پزشک مربوطه روی بیمار انجام می شود و متناسب با فرم و نوع بینی شما انتخاب می شود که عمل باز انجام شود و یا بسته.

چندین روش برای کاهش عرض استخوان بینی وجود دارد. متداول ترین روش برداشتن استخوان های جانبی بینی و فشار دادن آنها به داخل بینی با استفاده از روش بسته است که در ادامه به طورکامل این روش را توضیح خواهیم داد. ممکن است فرد به مدت 1 تا 3 هفته پس از جراحی نیاز به استفاده از آتل داشته باشد. کبودی و تورم معمولاً تا یک هفته بعد از جراحی ادامه دارد.

زمان بهبودی از یک تا دو هفته متفاوت است و به نوع جراحی بستگی دارد. نتایج نهایی جراحی حدود 1 تا 3 ماه پس از جراحی به دست می آید، بنابراین بهتر است در ابتدا عجله نکنیم و کمی حوصله به خرج دهیم تا بتوانیم نتیجه جراحی بینی استخوانی خود را مشاهده کنیم.

بدین شکل که در ابتدا جراح بینی با کمک تخصص و مهارت بسیاری بالای خود نوع بینی فرد را مشخص و نسبت به انجام آن تدابیر لازمه را اندیشیده و در نهایت اقدام به جراحی این نوع بینی می کند.

📌 نکته: توجه داشته باشید که جراحی بینی استخوانی با بی حسی موضعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود.

🎥 ویدیو های فوق نمونه کار های دکتر محمود رضا اصحاب یمین می باشد.

[mn_aparat_single_video url=https://www.aparat.com/v/K8fsP play-button=true]
[mn_aparat_single_video url=https://www.aparat.com/v/ZjbuH play-button=true]

نکات مهم مراقبتی بعد از جراحی بینی استخوانی

بعد از این عمل زیبایی حساس لازم است تا حتما نکاتی رعایت شود که از مهم ترین آن ها عبارتند از:

  • تا یک هفته پس از جراحی بینی استخوانی تنفس تنها از طریق دهان ممکن است.
  • حدالمقدور تا مدتی پس از جراحی سر خود را بالا نگه دارید و موقع خواب زیر سر خود دو بالشت بگذارید تا سر رو به بالا باشد.
  • تا دو ماه پس از عمل بینی به طور مستقیم در مقابل گرما و سرمای شدید نباشید.
  • از بینی خود در مقابل هرگونه آسیب و خطرات احتمالی محافظت کنید.
  • 2 الی 3 روز پس از جراحی جهت کاهش ورم و کبودی از کمپرس یخ استفاده نمائید.
  • به هیچ عنوان وسایل سنگین بلند نکنید چراکه باعث خونریزی و فشار به بینی و بخیه ها می شود.

برای دیدن نمونه کارهای عمل بینی استخوانی دکتر اصحاب یمین می توانید از صفحه اینستاگرام یا کانال آپارات دکتر دیدن کنید.

هزینه جراحی بینی استخوانی چقدر است؟

همانطور که همه مخاطبین عزیز در پی این هستند که جراحی بینی آن هم از نوع استخوانی شان چقدر هزینه دارد و البته این موضوع با جراحی بینی گوشتی چه تفاوتی دارد؟ آیا تمام هزینه را مرتبط با بیمه درمانی فرد تحت پوشش قرار می دهد؟ بر آن شده ایم تا این سوال مهم را در این بخش پاسخ گو باشیم.

به طور کلی نمی توان از قیمت دقیق این نوع عمل زیبایی سخنی به میان آورد چرا که این هزینه از عوامل متعددی نشات می گیرد که در ادامه نیز به خوبی بدان پرداخته می شود.

این مبلغ شامل هزینه های تسهیلات یا بیهوشی یا هزینه های اضافی می شود البته فاکتور های دیگری نظیر میزان عمل، محل مطب و جراح پلاستیکی نیز در این موضوع بسیار دخیل می باشد؛ به عنوان مثال، تغییر شکل جزئی جراحی بینی نسبت به تغییر کامل فرم، به زمان جراحی کمتری نیاز دارد (و بنابراین قیمت بالاتری دارد). به طور کلی، یک روش طولانی تر یا پیچیده تر گران تر خواهد بود.

این امر به ویژه در شرایطی که به یک شب ماندن احتیاج دارد، بسیار صدق می کند، اگرچه بیشتر اقدامات زیبایی بینی به عنوان روش های سرپایی انجام می شود. جراحی زیبایی بینی تجدید نظر شده (در بیمارانی که در گذشته جراحی بینی انجام داده اند) نسبت به روش اولیه پیچیده تر و در نتیجه هزینه بر است.

همانطور که گفتیم محل زندگی شما نیز بر قیمت جراحی شما تأثیر می گذارد. هزینه جراحی زیبایی بینی از شهری به شهر دیگر و بین کلان شهرهای بزرگ و مناطق کم جمعیت متفاوت است، حتی در همان منطقه، دو مرکز مختلف ممکن است مبالغ مختلفی را برای خدمات آن ها دریافت کنند.

سرانجام، مهارت و آموزش جراح شما می تواند هزینه را تحت تأثیر قرار دهد. یک جراح با صلاحیت بسیار با تجربه چندین ساله قادر به پرداخت هزینه بالاتر نسبت به جراحان باتجربه است. این هزینه اضافی کاملاً ارزشش را دارد، زیرا آن ها می توانند از مناسب ترین تکنیک ها برای دستیابی به نتایج مطلوب شما اطمینان حاصل کنند. هرگز فقط بر اساس هزینه جراح انتخاب نکنید، در غیر این صورت ممکن است از نتایج جراحی خود ناامید شوید.

سوالات متداول

در این بخش قصد داریم هر سوالی که در مورد جراحی بینی استخوانی در ذهن تان نقش بسته است را در حد امکان پاسخ دهیم تا با رفع ابهامات موجود بهترین نتیجه ممکن را به دست آورید.

در ادامه به تعدادی از پر تکرار ترین سوالاتی که در این زمینه از سوی شما مخاطبین عزیز مطرح شده است پاسخ می دهیم.

مراحل جراحی بینی استخوانی به چه شکل است؟

بیهوشی بیمار: که البته بستگی به انتخاب بیمار و پزشک می باشد  چراکه ممکن است بیمار روش بی حسی موضعی را انتخاب کند.
برش در جراحی بینی استخوانی: در این مرحله تیغه های بینی برش داده می شود و پوسته بینی بالا داده می شود. (اگر جراحی به روش باز باشد، در غیر اینصورت نیازی به برش تیغه نیست).
تراشیدن استخوان: و در نهایت تراشیدن استخوان و غضروف و فرم دهی به ظاهر بینی.

بینی استخوانی چه ویژگی هایی دارد؟

✳️ دارای غضروف مستحکم می باشد
✳️ پوست بینی استخوانی نازک تر از بینی گوشتی است
✳️ فرم و حالت آن ها دارای قوز و افتادگی می باشد
✳️ چربی کمتر این بینی ها نسبت به بینی های گوشتی
✳️ دارای پره های باریک تری می باشند

علل تشکیل بینی استخوانی در افراد چیست؟

افرادی که بینی شان قوز دارد به اندازه افرادی که بینی گوشتی دارند از مشکلات زیبایی رنج می برند. مشکل بینی قوز دار عمدتا به دلیل مسائل ژنتیکی و ارثی و همچنین رشد بیش از حد استخوان بینی و غضروف است. ضربه شدید در سنین جوانی نیز ممکن است باعث رشد بیش از حد استخوان بینی شده و منجر به ظاهر قوز شده آن شود. بنابراین این افراد کاندیدای عمل قوز بینی می شوند تا مشکلات ظاهری بینی استخوانی خود را با جراحی برطرف کنند.

آیا در حین جراحی زیبایی بینی استخوان های بینی شکسته می شود؟

استخوان بینی در برخی شرایط بریده شده، شکسته نشده است، همچنین ممکن است برای افرادی که برآمدگی بزرگ بینی دارند لازم باشد، برای بهبود دید جلوی صورت ممکن است قوز برداشته شود یا “بریده شود”. برخی شرایط که باید استخوان بینی شما بریده شود عبارتند از: بینی کج که باید دوباره مرتب شود.

بهترین کاندیدهای جراحی زیبایی بینی چه کسانی هستند؟

به طور معمول ، بهترین کاندید جراحی زیبایی بینی کسی است که نوع بینی خود را دوست ندارد و با یک یا چند ویژگی از آن ناراحت شده است. غالباً این بینی است که بیش از حد بزرگ به نظر می رسد، یا آویزان است، یا برجستگی برجسته ای در بالا دارد. دیگران پس از آسیب دیدگی، یا هنگامی که دچار مشکل تنفس از طریق بینی می شوند، به دنبال درمان می شوند.

آیا جراحی بینی استخوانی خطرناک است؟

کوچک شدن سوراخ های بینی ممکن است منجر به ایجاد مشکلات تنفسی در فرد شود. عوارض دیگری که می توان گفت، کاهش حس بویایی و خشکی گلو می باشد. فراموش نکنید دستکاری بیش از حد در حین جراحی بینی استخوانی می تواند به مخاط داخلی آسیب برساند و اگر این جراحات یا زخم ها در مجاورت یکدیگر باشند، می توانند در طی روند بهبود به یکدیگر بچسبند و باعث انسداد شوند. البته که انتخاب بهترین جراح بینی تاثیر به سزایی بر میزان موفقیت آمیز بودن و به نتیجه مطلوب خود رسیدن دارد.

نتیجه گیری

همانطور که می دانید انواع بینی را می توان در دو دسته استخوانی و گوشتی تقسیم بندی کرد. بسیاری از افراد هنوز نمی دانند بینی شان در کدام یک از این دو دسته قرار گرفته که جراحی مناسب با آن را انجام دهند ولی با داشتن یک مشاوره با بهترین جراح بینی می توانید از نوع بینی و بسیاری از موارد مربتط با این موضوع مطلع شوید اگر سوال دیگری در مورد این موضوع دارید می توانید به بخش انتهایی مقاله مراجعه نمایید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 6 میانگین: 3.7]

دکتر محمود رضا اصحاب یمین

- فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (1387 تا 1390)
- تخصص جراحی عمومی دانشگاه علوم پزشکی (1382 تا 1386)
- پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (1367 تا 1374)
- دوره فلوشیپ آموزشی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمان (1395 تا 1396)


دکتر محمود رضا اصحاب یمین - فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (1387 تا 1390) - تخصص جراحی عمومی دانشگاه علوم پزشکی (1382 تا 1386) - پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (1367 تا 1374) - دوره فلوشیپ آموزشی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمان (1395 تا 1396)
مطالب مرتبط
[yarpp]

پاسخ

مدت زمان مطالعه ۱۱ دقیقه
تماس با پزشک